Over Allizo

Als ondernemer kijk je graag vooruit. Om de juiste beslissingen te kunnen nemen, wil jij weten waar je vandaag staat en wat je morgen kunt verwachten. Die inzichtelijkheid biedt Allizo. Door samenwerkingen met diverse partijen in de zorgsector weten we wat er speelt. We zijn op de hoogte van de laatste actualiteiten binnen deze branche en weten onze weg te vinden binnen de fiscale wet- en regelgeving.

We wijzen jou financieel de weg, nemen administratieve zorgen uit handen en ondersteunen jou met de digitale oplossingen van deze tijd. Zo heb jij financiële duidelijkheid op elk gewenst moment.

Een goede administratie duurt niet langer dan vijf minuten per dag.

De wereld om jou heen verandert. Banken, bedrijven en overheidsinstellingen automatiseren hun dienstverlening in hoog tempo. En dus kan jouw administratie niet achterblijven. Wie kan fotograferen, kan ook boekhouden. Een goede administratie duurt niet langer dan vijf minuten per dag.

Door digitaal samen te werken, maakt Allizo jouw bedrijfsadministratie efficiënter en eenvoudiger. Daardoor kunnen we ons richten op waar jij in deze tijd écht behoefte aan hebt. Een goed en betrouwbaar advies op alle financiële vlakken, op die momenten dat het nodig is.

Administratie uit handen nemen; dát is wat we doen, dáár ligt onze kracht. Zo kun jij doen waar jouw hart ligt: zorgen voor mensen. 

Jack

jack.van.ansem@allizo.nl

Van innovatie en automatisering begint Jack te glunderen. Hij signaleert waar het beter en sneller kan. Zo kan hij jou administratief ontzorgen en helpen richting de volgende stap: groei.

Geert

geert.lubse@allizo.nl

Geert wordt blij van structuur en een goede onderlinge relatie. Hij respecteert jou als mens en ondernemer. Geert kent geen geheimen. Zo weet jij bij hem direct waar je aan toe bent.