Over Allizo

Als ondernemer kijk je graag vooruit. Om de juiste beslissingen te kunnen nemen, wil je weten waar je vandaag staat en wat je morgen kunt verwachten. Financiële duidelijkheid op elk gewenst moment.

Allizo is hiervoor de aangewezen partner. Door samenwerkingen met diverse partijen in de zorgsector weten we wat er speelt. We zijn op de hoogte van de laatste actualiteiten binnen deze branche en weten onze weg te vinden binnen de fiscale wet- en regelgeving.

We wijzen je financieel de weg, nemen administratieve zorgen uit handen en ondersteunen je met de digitale oplossingen van deze tijd.

De wereld om je heen verandert, banken, bedrijven en overheidsinstellingen automatiseren hun dienstverlening in hoog tempo. En dus kan je administratie niet achterblijven.

Door digitaal samen te werken, maakt Allizo je bedrijfsadministratie efficiënter en eenvoudiger.

Daardoor kunnen we ons richten op waar jij in deze tijd écht behoefte aan hebt. Een goed en betrouwbaar advies op alle financiële vlakken, op die momenten dat het nodig is.

Zorgen uit handen nemen; dát is wat we doen, dáár ligt onze kracht.

Jack van Ansem

jack.van.ansem@allizo.nl

Jack vindt het belangrijk om een uitgebreide dienstverlening te kunnen aanbieden. Hij wordt blij van innovatie en automatisering, want dat maakt het mogelijk om jou te ontzorgen. Jack is in staat snel te signaleren waar het beter of sneller kan. Hierdoor kan hij direct schakelen en jou helpen groeien.

Geert Lubse

geert.lubse@allizo.nl

Geert wordt met name blij van structuur en een goede, onderlinge relatie. Hij heeft respect, transparantie en communicatie hoog in het vaandel staan. Dit maakt dat Geert makkelijk benaderbaar en betrouwbaar is. Met zijn no-nonsense houding weet jij direct waar je aan toe bent.